• «Академія «Фактор» проводить набір на безкоштовні бухгалтерські курси для переселенців

«Академія «Фактор» проводить набір на безкоштовні бухгалтерські курси для переселенців

21 вересня 2015 р.

З 17 вересня Група компаній «Фактор» у партнерстві з Благодійним фондом «Станція «Харків» в рамках освітнього проекту «Академія «Фактор» проводить набір на безкоштовні онлайн-курси «Справжній бухоблік» для вимушених переселенців із зони АТО.
Освітня програма дозволить новачкам отримати основні знання у сфері бухобліку, а вже практикуючим бухгалтерам – підвищити професійний рівень.

Пройти навчання з курсу «Справжній бухоблік» зможуть усі бажаючі – бу12003957_520109664821063_3937454858905491109_nдь-який фахівець, який хотів би отримати затребувану спеціальність або істотно підвищити свій професійний рівень.

«Ми розуміємо складнощі, пов’язані зі зміною місця проживання, пошуком роботи і адаптацією на новому місці, тому вирішили провести безкоштовні курси для вимушених переселенців із зони АТО. Освітні курси для підвищення кваліфікації – це лише один аспект того, що сьогодні робить Група компаній «Фактор» для людей, яким доводиться адаптуватися у зв’язку з переїздом із зони військових дій », – розповідає Президент Групи компаній« Фактор »Сергій Політучий.
Курс веде практикуючий аналітик, шеф-редактор журналу «Податки та бухгалтерський облік».
Після закінчення курсу учасники отримають сертифікати про проходження навчання.

«За даними Харківської міськради, у Харкові проживає близько 150000 переселенців із зони АТО. Для більшості з них питання працевлаштування залишається одним з найгостріших. Пройшовши курс «Справжній бухоблік», вони зможуть не тільки легше знайти нову роботу, але й претендувати на більш високу заробітну плату як висококваліфіковані фахівці; знайти своє місце в новому для них житті », – коментує директор Освітнього центру« Академія «Фактор» Олена Павленко.

Початок занять – 6 жовтня, рекомендована тривалість – 2,5 місяця. Жорсткої тимчасової прив’язки до початку занять немає, зручний час перегляду відеолекцій кожен визначає для себе сам.

Стати слухачем курсу легко – для цього необхідні комп’ютер, якісний доступ до інтернету і довідка про постановку на облік ВПЛ.

Для участі в програмі необхідно до 1 жовтня:
– заповнити форму https://goo.gl/gjaoCX,
-зареєструватися на сайті https://factor.academy/
ВАЖЛИВО! Біля П.І.Б. необхідно зробити позначку «Переселенець»,
– принести копію довідки про взяття на облік ВПЛ.
Дані довідки необхідно надати фахівцям з працевлаштування БФ «Станція« Харків »на вул. Дмитрівська, 25 (пн-пт: 11-16, сб: 11-15).