Видавництво «Віват» презентує свій оновлений сайт

01 квітня 2016 р.

Видавництво «Віват», яке входить до групи компаній «Фактор», запустило в експлуатацію свій оновлений сайт. Завдяки цьому діалог між видавництвом і читачами став ще більш ефективним.

Новий сайт одного з найбільших в Україні видавництв розроблений на основі сучасних IT-технологій, має зручний інтерфейс і містить великі масиви інформації. Це не просто традиційний сайт-візитка компанії. Він включає розгорнуту і повну інформацію про можливості видавництва, докладно розповідає про усі книжкові проекти та авторів, книжкові новинки та видавничі новини. Завдяки зручному інтерфейсу, можна оперативно отримати інформацію про прийдешні заходи видавництва, ознайомитися з видавничим блогом і з тим, що пишуть про компанію ЗМІ.

На новому сайті є можливість максимально детально дізнатися про кожну книгу, віртуально погортати її і зробити замовлення на купівлю книг, перейшовши в інтернет-магазин видавництва.
Фахівці Видавничого дому Фактор» — розробники нового сайту — постаралися зберегти загальний корпоративний стиль і одночасно створили авторський дизайн. Новий сайт став дружнім, зручним, яскравим і індивідуальним. Особлива увага приділялася розробці зручної навігації, в основу якої покладено принцип «мінімальної кількості кліків» для переходу в потрібний розділ.

«Створення сучасної та поліпшеною версією сайту продиктовано орієнтованістю на клієнта нашого видавництва, турботою не тільки про наших численних комерційних клієнтів, але і про кожен конкретний читача. Сайт повністю відповідає на запити споживачів усіх рівнів в якісній інформації. «Віват» активно використовує нові інформаційні технології, веде діалог з новим поколінням користувачів, для яких важливі сучасні форми комунікації», — повідомила Юлія Орлова, генеральний директор видавництва «Віват».