• С. Я. Політучий: «Ефективна людина мислить не проблемами, вона мислить можливостями»

С. Я. Політучий: «Ефективна людина мислить не проблемами, вона мислить можливостями»

30 вересня 2016 р.

27 вересня в соціальному бізнес-просторі IDP Business Space Почесний консул Франції в Харкові, президент ГК «Фактор» Сергій Політучий виступив перед молодими підприємцями – переселенцями з Луганської та Донецької областей.

Кожен з присутніх мав унікальну можливість отримати цінні поради про те, з чого конкретно слід починати молодому підприємцю при виборі ніші для бізнесу, щоб правильно капіталізувати свої знання і таланти, в результаті отримуючи від бізнес-діяльності не тільки прибуток, але і моральне задоволення.

Сергій Політучий звернув увагу молодих підприємців на те, що найголовнішою умовою досягнення успіху в бізнесі, як і в житті в цілому, є постійне прагнення змінюватися і вчитися чомусь новому.

Він порекомендував молодим стартаперам прочитати книгу американського фахівця з питань керівництва та управління життям Стівена Кові «7 навичок високоефективних людей», яка, з його точки зору, допомагає сформувати свою життєву парадигму і стимулює до самовдосконалення.

Президент групи компаній «Фактор» під час свого виступу зазначив, що одним з важливих постулатів, які він використовує і в роботі, і в житті є те, що тільки особистим прикладом можна переконати іншу людину діяти так, як ти вважаєш правильним. А для цього дуже важливо визначити для початку, ким ви є і що є вашим «справою життя», при цьому бути проактивним, визначивши своє коло впливу і турбот і сфокусувавшись на тих завданнях, які ви в змозі вирішити.

Під час свого виступу Сергій Політучий також приділив увагу питанню важливості в бізнесі формування сильної команди, адже згідно з правилом синергії, всі члени команди разом зможуть зробити більше, ніж кожен окремо. При цьому дуже важливо, щоб кожен член великої команди міг відповісти на питання, навіщо він тут працює і які цілі перед собою ставить.

Підсумувавши виступ, Сергій Якович акцентував увагу на тому, що стати успішним і досягти в житті правильних цілей, можливо тільки при глибокому розумінні результатів, які ви хочете отримати від кожної своєї дії, і чіткому визначенні своїх життєвих пріоритетів.