• Сергій Політучий розповість студентам «Про бізнес і життя крізь призму досвіду»

Сергій Політучий розповість студентам «Про бізнес і життя крізь призму досвіду»

24 вересня 2015 р.

С.Політучий1 жовтня засновник і президент Групи компаній «Фактор» Сергій Політучий – успішний бізнесмен, ефективний керівник, громадський діяч, пристрасний фанат екстремальних видів спорту – вперше проведе інтерактивну зустріч зі студентами Харківського національного університету ім. В. Н. Каразіна.

У рамках інтерактивної зустрічі «Про бізнес і життя крізь призму досвіду» йтиметься про тренди у бізнесі, необхідні якості для успіху в бізнесі і житті, книги і спорт, волонтерську діяльність, громадянське суспільство, європейські цінності та багато іншого.
Для присутніх ця зустріч стане гарною можливістю отримати бізнес-поради з перших вуст, оцінити свої перспективи і можливості, виявити нові напрямки для саморозвитку, познайомитися з життєвим досвідом цікавої людини.
«Такі зустрічі дуже корисні не тільки для молоді, підприємців-початківців, але і для більш широкої аудиторії. Це обумовлено тим, що коли важливою інформацією ділиться досвідчений людина, яка знає, які перешкоди і труднощі можуть чекати не тільки при відкритті власної справи, а й на життєвому шляху в цілому, така інформація завжди є своєчасною і необхідною », – говорить Сергій Політучий.
Зустріч пройде у форматі відкритого діалогу. Кожен присутній отримає можливість поставити питання про бізнес, політику і життя.

Дата: 1 жовтня
Місце: Харківський національний університет ім. В. Н. Каразіна, факультет соціології, аудиторія – 310 (північний корпус)
Початок: 14.00

Вхід вільний!