• Ярмарок «Книжковий Миколайчик» пройде з подвійним розмахом

Ярмарок «Книжковий Миколайчик» пройде з подвійним розмахом

07 грудня 2016 р.

kmНапередодні улюбленого дитячого свята — Дня святого Миколая – Група компаній «Фактор» проведе традиційний книжковий ярмарок «Книжковий Миколайчик». Цього року захід проходитиме протягом двох днів — 17 та 18 грудня, що дасть змогу організаторам наповнити його максимальною кількістю цікавинок, а кожному відвідувачу, в свою чергу, отримати вдвічі більше задоволення від книжкового свята.

За традицією на вас чекає грандіозний розпродаж, де всього за 10–30 гривень ви зможете придбати книжки від видавництва «Віват», що стали хітами продажів. Українські казки і фантастичні пригоди, гостросюжетні романи і детективи, казки для найменших і психологія виховання, нон-фікшн та наук-поп, – на ярмарці буде представлена література на будь-який смак від видавництва «Віват», яка встигла побувати цього року на найбільших світових книжкових виставках у Франкфурті, Болоньї, Шанхаї та ін.

Для дітей та дорослих у програмі «Книжкового Миколайчика» – програма «В гостях у казки» з аніматорами, аквагримом та веселими конкурсами, розіграші книжок та ще купа сюрпризів. Протягом ярмарка кожен бажаючий зможе зробити ексклюзивну ялинкову прикрасу власноруч на безкоштовному майстер-класі від харківських майстринь. Окремою родзинкою цьогорічного «Миколайчика» стане презентація «Книга мого дитинства» від відомих харків’ян.
Також протягом роботи книжкового ярмарку кожен маленький гість зможе відчути себе справжнім телеведучим. Професінали харківської дитячої кіношколи проведуть майстер-клас.
Вперше у Харкові планується проведення масового флешмобу, до якого зможуть долучитися всі власники капелюхів із помпонами. В рамках флешмобу також буде проведено розіграш призів на «самий…» помпон.

Гасло «Книжкового Миколайчика» не змінюється протягом історії існування свята: «Час гарних книжок і добрих справ!». Настав час допомогти тим, хто потребує нашої підтримки. Цього року частина коштів від продажу книжок на ярмарку-розпродажу буде передана Харківському міському центру соціальної реабілітації дітей-інвалідів та інвалідів дитинства «Промінь». Спеціально оснащена та тепла музична зала — сьогодні це одна з нагальних потреб для забезпечення творчої діяльності та соціальної адаптації осіб, які знаходяться на реабілітації в центрі «Промінь».

Крім того, протягом роботи ярмарку відбудеться благодійний продаж творчих виробів вихованців «Променя».