• Друкарню «Фактор-Друк» відвідали журналісти та суспільні діячі

Друкарню «Фактор-Друк» відвідали журналісти та суспільні діячі

29 березня 2019 р.

Двері друкарні “Фактор-Друк” широко відкриті для всіх, кому цікава поліграфічна галузь, хто хоче на власні очі побачити складний і цікавий процес створення книг, газет, журналів від електронного файлу до багатотисячного тиражу.

Днями гостями друкарні стали представники 10 провідних українських ЗМІ, а також члени суспільно-політичного руху “Дій з нами” на чолі з Мустафою Найємом.

На прикладі друкарні гостям продемонстрували становлення і зростання українського бізнесу, розповіли про основні етапи газетного і книжкового виробництва.

Відвідувачі побачили нещодавно побудований великий цех площею понад 4000м², в якому об’єдналися виробничі потужності трьох цехів, нове палітурне і друкарське обладнання – ніткошвейний автомат, кніговставочну лінію, а також офсетну високошвидкісну машину CityLine Express; спостерігали процеси листового і рольового друку, термоклейової збірки, листопідбору та інші.

Найбільше враження на гостей підприємства справила багатофункціональна офсетна машина MAN Roland Uniset, виробнича потужність якої дозволяє друкувати 75 тисяч примірників на годину.

На сьогоднішній день парк обладнання друкарні забезпечує замкнутий цикл виробництва, на її потужностях друкуються кожна третя книга, кожна десята газета в країні. Більше 20% продукції книжково-газетного комплексу «Фактор-Друк» становить друк книг для європейських замовників.