• Сергій Політучий увійшов до cкладу Наглядової ради Благодійного фонду соціального розвитку

Сергій Політучий увійшов до cкладу Наглядової ради Благодійного фонду соціального розвитку

01 вересня 2015 р.

С.ПолітучийУ серпні Сергій Політучий — Президент Групи компаній «Фактор» — увійшов до cкладу Наглядової ради Благодійного фонду соціального розвитку. Основним завданням фонду є допомога людям там, де «не допрацьовує» держава.

Благотворітельний фонд соціального розвитку Харківської області об’єднав небайдужих людей, готових допомогти землякам забезпечити нові робочі місця, медичне обстеження у віддалених районах області — діяти і активно допомагати там, де «не допрацьовує» держава.

До складу Наглядової ради також увійшли: відомий бізнесмен і меценат Юрій Сапронов; депутат Харківської обласної ради, екс-губернатор Ігор Балута, голова Харківської облради Сергій Чернов, Надзвичайний і Повноважний Посол України в Китайській Народній Республіці Олег Дьомін; доктор юридичних наук, президент юридичної фірми «Глобус» Михайло Ісаков. Головою Наглядової ради нового благодійного фонду став віце-президент інвестиційної компанії Sigmableyzer Валерій Дьома.

«Крім того, що діяльність Фонду спрямована на реалізацію життєво важливих для жителів області питань, до складу Наглядової ради я увійшов ще й тому, що в нього входять успішні люди, що домоглися високих результатів у різних сферах життєдіяльності. Цей Фонд об’єднав людей, які розуміють і відчувають високу особисту відповідальність за результати розвитку суспільства. І від того, наскільки активно вони будуть цьому суспільству допомагати, залежатиме рівень життя в країні », — коментує Сергій Політучий.

Першочерговим завданням Фонду є реалізація таких проектів, які сьогодні гостро необхідні жителям області: забезпечення доступної медицини, створення робочих місць, збереження дитсадків і шкіл на селі та ін.

З ініціативи Фонду вже реалізуються такі проекти. Один з них — проведення виїзних консультацій лікарів жителям віддалених населених пунктів Харківської області.

«Принципом і гаслом Фонду є не стільки «роздача голодуючому риби», скільки спроба дати йому вудку і навчити його рибалити. Ми хочемо, щоб він був ситим не один день, а все життя », — вважає Президент групи компаній «Фактор» Сергій Політучий.

Засновники Благодійного фонду соціального розвитку Харківської області впевнені, що їхні зусилля допоможуть людям отримати робочі місця, стати власниками своєї справи і подарують впевненість у завтрашньому дні.