Видавництву Vivat виповнилося 10 років

11 жовтня 2023 р.
Нашому видавництву Vivat виповнилося 10 років!
На сьогодні ним видано понад 22 мільйони книг. Це означає, що у більш ніж половини населення України є вдома книжка від Vivat. А віднедавна – і не тільки України, адже видавництво налагодило доставку літератури у всі куточки Європи.
Ми тішимось та пишаємось, що серед багатьох класних українських книжок читачі з року на рік обирають книжки нашого видавництва.
А воно докладає максимум зусиль, аби не розчарувати їх: видає українською світові бестселери, відкриває для українців нові імена авторів, як вітчизняних, так і закордонних.
Навіть під час війни Vivat видав понад 350 найменувань літератури, відкрив нові книгарні у кількох містах, його команда продовжує натхненно працювати.
«Я вдячна всім колегам, які разом зі мною пливуть в одному човні всупереч обставинам.
Вдячна нашим читачам, без яких нас би не було. І я ніколи не втомлюся про це казати.
Вдячна нашим авторам за віру і співпрацю, бо робота над книжкою – це саме співпраця. І коли вона плідна й легка, я тішуся.
Вдячна нашим Збройним Силам України, завдяки яким ми існуємо, можемо працювати, мріяти» – написала на своїй сторінці у соцмережі генеральна директорка видавництва Юлія Орлова.
Вітаємо Vivat із ювілеєм! Най попри усі перешкоди видавництво упевнено рухається до обраної мети, шириться коло його прихильників, авторів, партнерів, най розвивається видавнича галузь.
Читайте також: