Екскурсії на типографію «Фактор-Друк» тривають

01 листопада 2017 р.

За перші два місяці з початку навчального року на друкарні «Фактор-Друк» з екскурсіями побували понад 300 дітей — учнів 4-9 класів.

Заходи проходять у дружній обстановці і тривають 2 години (власне екскурсія по підприємству та інтерактивна частина, що включає ділові ігри, конкурси та вікторини).
Про безпеку юних екскурсантів подбали особливо: на час екскурсії вони забезпечуються захисним одягом (процес облачення в каски і світловідбиваючі яскраві жилети сам собою викликає у дітлахів позитивні емоції), а також проходять інструктаж з безпеки. Також обов’язковою умовою є наявність 1 дорослого супроводжуючого на 5 дітей.

Відвідувачі друкарні можуть побачити на власні очі, як друкуються газети і журнали, дізнатися про непростий та цікавий шлях появи на світ книги, пройти по цехах найбільшого в Україні газетно-книжкового поліграфічного підприємства.
За словами організаторів, екскурсії на виробництво допомагають впроваджувати концепцію «Нової Української школи». Основні принципи цього підходу — повага до особистості, довіру у відносинах, проактивність, принципи соціального партнерства.

На згадку про відвідини друкарні «Фактор-Друк» юні екскурсанти отримують приємні сувеніри.