• Генеральна директорка видавництва «Віват» виступить з доповіддю на засіданні бізнес-клубу Франкфуртського книжкового ярмарку

Генеральна директорка видавництва «Віват» виступить з доповіддю на засіданні бізнес-клубу Франкфуртського книжкового ярмарку

12 вересня 2016 р.

orlovaГенеральна директорка видавництва «Віват», яке входить до Групи компаній «Фактор» Юлія Орлова стане одним зі спікерів зустрічі бізнес-клубу світової еліти книговидавничого сектора, яка пройде під гаслом «Новости Сходу! Літературні тенденції в Україні, Словенії, Грузії і Росії».

Міжнародний книжковий ярмарок у Франкфурті — найвизначніша подія книжкового світу, куди щорічно з’їжджаються представники книжкового бізнесу з десятків країн світу. Вже понад півтисячоліття німецьке містечко Франкфурт-на-Майні на декілька днів у жовтні перетворюється на осередок культурного світу, де представники книжкового бізнесу — видавці, книготорговці, літературні агенти, продюсери та автори збираються на п’ять днів разом, щоб обмінятися досвідом та створити дещо нове.

В рамках міжнародного книжного ярмарку проходять і заходи бізнес-клубу, де керівники провідних видавництв світу, визнані професіонали книжкового бізнесу та суміжних галузей — відомі продюсери, маркетологи у продуктивній робочій атмосфері обмінюються досвідом, обмірковують умови співпраці тощо.

«Я вважаю, що це гідна оцінка моєї роботи та видавництва загалом. Адже саме досягнення видавництва «Vivat» привернули увагу міжнародної спільноти та виділили його поміж інших видавництв України» — каже Юлія Орлова.

У своєму виступу генеральна директорка одного з найбільших національних видавництв доповідатиме про зміни у книговидавничому бізнесі України, що відбулися за останні декілька років.

«Основний меседж спічу, який мені важливо донести міжнародній спільноті: Україна – перспективний партнер книговидавничого бізнесу. Адже ми пропонуємо іноземним партнерам не лише розширення читацької аудиторії за рахунок населення України, але й високохудожні твори вітчизняних авторів, ілюстрації талановитих українських художників» — вважає вона.

На сьогодні видавництво «Vivat» на книжковому ринку посідає друге місце за кількістю назв книжок, надрукованих протягом 2015 року (згідно статистики Книжкової палати України), активно співпрацює з видавництвами, літературними агентами з двадцяти однієї країни.