Головна книжкова подія весни: KharkivBookFest-2018

15 травня 2018 р.

Група компаній «Фактор» проводить традиційний книжковий фестиваль KharkivBookFest. У 2018 року фестиваль KharkivBookFest пройде з 18 по 27 травня і подарує харків’янам в черговий раз можливість зануритися в безмежний світ книги завдяки різним лекцій, виставок, літературних екскурсій, зустрічей з письменниками з презентацією бестселерів сучасної української прози.

У цьому році фестиваль не обмежується якоюсь однією тематикою, і в рамках KharkivBookFest можна буде почути і лекцію про історію французького графічного роману, і поспілкуватися з представниками українського фентезі та молодіжного філософського роману.

Серед учасників і гостей фестивалю – знакові для міста і України культурні авторитети: харизматичний лектор і екскурсовод Максим Розенфельд і один з найбільш відомих сучасних українських письменників Любко Дереш.

Книжковий фестиваль завершується дводенної ярмарком «День в Саду», яка одночасно з традиційним книжковим достатком, порадує харків’ян і музичною програмою. Серед учасників книжково-музичного свята – найкращі харківські групи SHKLO, Urbanistan, ХОССП, «Село і люди», Diez Brass band, проект «Kharkiv poetry open air».

Подивитись програму фестивалю можна за посиланням http://www.bookfest.com.ua/