• НАЙБІЛЬША В УКРАЇНІ ВИДАВНИЧА ГРУПА ВІДЗНАЧАЄ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ

НАЙБІЛЬША В УКРАЇНІ ВИДАВНИЧА ГРУПА ВІДЗНАЧАЄ ДЕНЬ НАРОДЖЕННЯ

17 лютого 2017 р.

18 лютого 2017року Група компаній «Фактор» відзначає 26-ту річницю з дня створення. Почавши свою історію у 1991 році як науково-виробниче підприємство, що спеціалізується на проведенні семінарів та консультацій для бухгалтерів і підприємців, за чверть століття «Фактор» перетворився на найбільшу видавничо-поліграфічну групу компаній України.

Сьогодні ГК «Фактор» – це співдружність підприємств, серед яких: найбільший в Україні поліграфічний комплекс «Фактор-Друк» та провідний національний книжковий виробник видавництво «Віват»; лідер на ринку спеціалізованих періодичних видань України у сфері оподаткування, бухгалтерського обліку, фінансів та права Видавничий дім «Фактор», аудиторська компанія, торговий дім і т. д.

Сергій Політучий, засновник і президент Групи компаній «Фактор»: «Сьогодні в 2016 році ми можемо констатувати помітне пожвавлення книжкового ринку України, незважаючи на найсприятливіші економічні і політичні умови. За попередніми підрахунками, зростання тиражів і асортименту книг, що видаються українськими видавництвами, за останній час становило близько 25%. Приємно усвідомлювати, що Група компаній «Фактор», до складу якої входять друге за кількістю виданих книг в Україні видавництво і найбільший поліграфічний комплекс повного циклу, багато в чому сприяє такому результату».