• Сергій Політучий виступить з доповіддю про перспективи та ризики виходу на ринок Європи

Сергій Політучий виступить з доповіддю про перспективи та ризики виходу на ринок Європи

07 жовтня 2015 р.

22 жовтня відбудеться Міжнародний фестиваль “Remarketing”, який традиційно збирає кращих українських спікерів та експертів компаній зі світовими іменами.

Одним із запрошених експертів конференції став Президент групи компаній “Фактор” Сергій Політучий.
Фестиваль “Remarketing” цього року відбудеться вже всьоме. До участі у заході запрошуються тільки визнані фахівці в галузі маркетингу, реклами і PR, а також успішні підприємці і топ-менеджери.
Спікери поділяться практичним досвідом збереження і розвитку бізнесу в Україні, виходу бізнесу на європейські ринки, використання нових digital-технологій та ін.
Тема доповіді Сергія Політучого “Перспективи і ризики виходу на європейський ринок на прикладі видавничого бізнесу”.

“Сьогодні Україна має хороші шанси вийти на західні ринки. Саме зараз, коли у нас погано, і продукція, з різних причин, має низьку собівартість, наші товари можуть бути конкурентними у Європі. Підприємці з України сьогодні повинні стати не тільки частиною маленького українського ринку, на якому багатьом тісно, але й частиною глобального ринку, де на нашу продукцію дійсно ніхто не чекає, але де вона цілком може стати і привабливою, і бажаною”, – говорить Сергій Політучий.

Які перешкоди треба подолати українським підприємцям для виходу на ринок Європи і як це зробити, Президент Групи компаній розповість на фестивалі “Remarketing”.
Відео виступу можна буде подивитися на сайті https://www.factor.ua в розділі “Новини”.

Коли: 22 жовтня, початок реєстрації о 09.00
Де: Kharkiv Palace, пр. Правди, 2