Типографії “Фактор-Друк” 21 рік!

30 травня 2017 р.

Сьогодні найбільший в Україні поліграфічний комплекс «Фактор-Друк» зазначив 21-й День народження. На честь цієї події відбулися урочисті збори, на якому за результатами роботи за минулий рік були відзначені кращі працівники.

Усіх присутніх привітав засновник і президент Групи компаній «Фактор» Сергій Політучий. Він привітав підприємство «із повноліттям», зазначивши, що не дивлячись на труднощі, з якими зіткнулася поліграфічна галузь за останній рік, друкарні вдається зберігати намічені темпи зростання. Поповнюється парк обладнання (за останні півроку на шість одиниць), крім того, підприємство збільшує фонд заробітної плати, а також продовжує покращувати побутові умови працівників виробництва.

Генеральний директор друкарні Ольга Шаповал подякувала робітникам підприємства за високу якість роботи, зазначивши, що плоди їхньої праці потрапляють до 15 мільйонів людей по всій Україні (сьогодні кожна третя книга, кожна десята газета у країні друкуються у типографії «Фактор-Друк»), а також до сотень тисяч європейських читачів.
Підприємство пишається тим, що на «Фактор-Друк» крім «ветеранів», які працювали тут 10 і більше років, є чимало трудових династій і сімей.