• Найбільше спеціалізоване видавництво стало кращим підприємством України у 2017 році

Найбільше спеціалізоване видавництво стало кращим підприємством України у 2017 році

27 червня 2017 р.

Щороку за бездоганну ділову репутацію Міжнародний економічний рейтинг «Ліга Кращих»  нагороджує кращі підприємства України та присвоює статус «Підприємство року». Даний статус є почесною міжнародною нагородою та являє собою відображення репутаційного кейсу підприємства за минулий рік.

Один із піонерів на ринку спеціалізованих періодичних видань України в галузі оподаткування, бухгалтерського обліку, фінансів і права — Виробничий будинок «Фактор» — у 2017 році отримав Статус-нагороду «Підприємство року 2016». Підприємство увійшло до 35 підприємств України, що отримали сертифікати міжнародного зразка, підтверджені незалежними аналітичними організаціями у Євросоюзі та Гонконзі.  Ця нагорода стала значною подією не тільки для підприємства, а й  для передплатників видань Видавничого будинку «Фактор» — журналів «Податки та бухгалтерський облік», «Бухгалтер 911», «Бюджетна бухгалтерія», «Бухгалтерський тиждень», «Оплата праці», «Місцеве самоврядування» та «Держслужбовець».

Понад 100 тисяч спеціалістів по всій Україні вже понад 20 років є відданими передплатниками видань Видавничого будинку «Фактор».
Адже саме це всеукраїнське підприємство пропонує найширший асортимент журналів і газет для бухгалтерів, аудиторів, юристів, кадровиків, економістів, підприємців, працівників бюджетних організацій.

«Нам дуже приємно отримати відзнаку такого рівня, — зазначає генеральний директор Видавничого будинку «Фактор» Юрій Караченко. — Це спонукає продовжувати розпочате та бути на належному рівні. Наприклад, у 2015 році ми провели наймасовіший вебінар для бухгалтерів, участь у якому взяли більше 92 тисяч осіб, а спеціалізовані портали (buhgalter911.com і buhgalter.com.ua. — прим. авт.) досягли найвищих показників за відвідуваністю і стали сайтами № 1 серед бухгалтерів України.»

Сьогодні спеціалісти Видавничого будинку «Фактор» долучаються до роботи з документами державного рівня. Так, спеціалісти редакції журналу «Місцеве самоврядування» залучаються Міністерством регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України до участі у розробці зразків документів, методичних рекомендацій для органів місцевого самоврядування в рамках реформи децентралізації влади в Україні.

Велика кількість економістів-аналітиків, більш ніж 150 консультацій щодня, щомісячний вихід 9 спеціалізованих періодичних видань — ці та багато інших досягнень демонструють, що Виробничому будинку «Фактор» немає аналогів на ринку України.

Про    нагороду
Статус-нагорода «Підприємство року» є  запатентованим брендом на території України. Кожна з вершин зображеної корони символізує ключові характеристики діяльності компанії – ідеологія, підготовка, дисципліна. Сукупність цих факторів сприяє досягненню високих результатів, формує елітизм компанії та є доказом бездоганної ділової репутації підприємства.
Високий статус нагороди підтверджений міжнародним визнанням: відзначення кращих підприємств проводиться у 58 країнах світу, з 2006 року – в Україні.