Видавничий дім «Фактор» подарував бухгалтерам свято

11 липня 2017 р.

10 липня Видавничий дім «Фактор» організував для харківських бухгалтерів грандіозну подію на честь професійного свята – Дня бухгалтера.

Урочистий захід відбувся у Premier Palace Hotel Kharkiv. Відкрив його психологічний тренінг з промовистою назвою «Де взяти бухгалтерську силу?». Відомо, що будні вітчизняних працівників фінансової сфери – це кропітка праця, що вимагає максимальної концентрації уваги, і все це на тлі постійних стресів. Тому на тренінгу вчилися запускати внутрішні ресурси, правильно розслаблятися і продуктивно працювати.

На семінарі, який проводили головні редактори та провідні експерти всеукраїнських бухгалтерських журналів «Податки та бухгалтерський облік», «Бухгалтер911», «Бухгалтерський тиждень», «Бюджетна бухгалтерія», «Оплата праці» розглядалися актуальні питання в сфері оподаткування, особливості бухобліку в бюджетних організаціях, нюанси підприємницької діяльності.

Звичайно, урочиста подія, нехай навіть і бухгалтерська – це не тільки корисна інформація та практичні заняття. Святковий настрій в цей день допомагали створювати і підтримувати оригінальні фото-зони і кава-брейки.

Головним подарунком, який зробив у цей день Видавничий дім «Фактор» всім бухгалтерам, став виступ популярного виконавця, поета і композитора, фіналіста телешоу «Україна має талант» і «Х-фактор» Євгена Літвінковича.