Благодійність видавництва Vivat під час війни

03 вересня 2022 р.

Сьогодні ми всі повинні підтримувати один одного, надавати допомогу тим, хто цього потребує. Наше видавництво Vivat охоче приєднується до благодійних акцій, а також організовує власні.

У червні Vivat передав дітям понад 500 книг! Книги отримали діти з Харківського спеціалізованого будинку «Зелений гай», які зараз перебувають у евакуації; діти, які переїхали з “гарячих точок” і зараз мешкають у санаторії у Трускавці. Ними опікується фонд «Голоси дітей». Це стало можливо після того, як українці придбали сертифікати на книги видавництва Vivat, а воно подвоїло цю суму і передало книги юним читачам.

Враховуючи, що зараз Україна особливо потребує стратегічного запасу крові, видавництво оголосило «Тиждень донора». Усі, хто здавав кров із 15 по 22 червня на станції переливання крові, отримували знижку –30% на книги в інтернет-магазині Vivat. Про умови акції видавництво написало на своїй сторінці у Facebook.⠀

У вересні Vivat відправив кілька пакунків книг до польського містечка Валбжих, де проживає понад півтори тисячі дітей, евакуйованих з Харкова, і немає жодної української бібліотеки. Для її створення на прохання волонтерів наші колеги передали книги різної тематики для дітей, підлітків та дорослих.

Продовжуємо свою справу та працюємо на загальну Перемогу!