• Ярмарок «Книжковий Миколайчик»: час хороших книг та добрих справ

Ярмарок «Книжковий Миколайчик»: час хороших книг та добрих справ

26 листопада 2015 р.

chashka-kniga-pechene-elochka2У суботу, 12 грудня, напередодні Дня Святого Миколая, група компаній «Фактор» проведе у Харківському Національному академічному театрі опери та балету ім. Н. В. Лисенка традиційний книжковий ярмарок «Книжковий Миколайчик».

За словами організаторів, на ярмарку всього за 10-30 гривень можна буде придбати дитячі книги, що стали хітами продажів. Крім того, для відвідувачів заплановані розіграші книг, конкурси та безкоштовні творчі майстер-класи, виставки робіт юних і професійних ілюстраторів та інші розваги.

Девіз передноворічного свята такий само, як і минулого року: «Час хороших книг і добрих справ!» За традицією, на ярмарку проходить збір книг, які будуть відправлені в подарунок тим, хто сьогодні потребує підтримки. Цього року адресатами нашої допомоги стануть діти з ДЦП та іншими захворюваннями з ураженнями нервової системи.

Кожному, хто принесе на ярмарок книгу зі своєї домашньої бібліотеки, організатори ярмарку дарують купон-знижку на придбання нових книг видавництва «Віват».