Екскурсія в друкарню: не за сімома печатками

18 листопада 2015 р.

Символічно, що 17 листопада, в Міжнародний день студентів, відбулася екскурсія для учнів і студентів Харківської Народної української академії. DSC_3410

Екскурсія в друкарню – це дивовижна подорож у світ поліграфії. Відвідавши друкарню «Фактор-Друк», наші гості своїми очима побачили весь процес створення поліграфічних видань, асортимент продукції, що випускається, відвідали виробничі цехи (газетного виробництва, палітурний, аркушевого виробництва), дізналися, за який фронт робіт відповідають фахівці таких професій, як «палітурник », «офсетник» і «оператор».

Крім того, екскурсанти з подивом дізналися, що в сучасних друкарнях у фарбах не використовують важкі метали, а наші машини для друку відповідають усім європейським санітарним нормам. Паперові відходи з друкарні здають в макулатуру, відпрацьовані алюмінієві пластини складують, зважують, і відправляють в металобрухт. Хімічні відходи зберігають у бочках, які регулярно вивозять на утилізацію до ТЕС.

Завершувала екскурсію зустріч з президентом Групи компаній «Фактор», до складу якої входить друкарня «Фактор-Друк», Сергієм Політучим. Сергій Якович розповів про нюанси роботи в поліграфічному бізнесі, тонкощі роботи з замовниками із Європи, про плани друкарні і про багато іншого. DSC_3496

Щоразу, проводячи екскурсії по нашій друкарні і розповідаючи про неї, ми разом з гостями дивуємося тим чарам, які створюють наші машини, керовані працьовитими працівниками виробництва.
І ми готові із радістю ділитися цими чарами.

Записатися на екскурсію можна, відправивши заявку на адресу: [email protected]