YouTube канал Factor.Media отримав нагороду!

14 лютого 2022 р.

Офіційний YouTube канал підприємства Factor.Media з промовистою назвою Factor.Academy отримав спеціальну нагороду “Срібна кнопка”. Таким чином, головний відеоресурс світу відзначив успіхи каналу в залученні передплатників. Той, хто уявляє особливості та складності розвитку YouTube каналу з вузькоспеціалізованою аудиторією, зрозуміє, наскільки важливим є це досягнення.

“Срібна кнопка” YouTube (Silver Play Button Youtube) це престижна нагорода, яку отримують партнери сервісу, кількість передплатників каналів яких перевищує 100 000. У січні 2022 року Factor.Academy перетнула цей рубіж і продовжує нарощувати показники. Корисні відео для бухгалтерів комерційних підприємств та бюджетних організацій, прямі трансляції бухгалтерських вебінарів, відеоуроки та багато іншого на допомогу українському бухгалтеру — все це можна знайти на каналі Factor.Academy.

За 8 років існування Factor.Academy на YouTube зібрала 6,3 млн переглядів, і цифри продовжують зростати.
Друзі, дякуємо за підтримку та довіру! Залишайтеся разом із нами та підписуйтесь на наш канал. Дивіться якісний бухгалтерський контент та будьте в курсі всіх новин. https://www.youtube.com/c/factoracademy/about