100 дерев для Харкова, або «Зелений десант-2017»

10 квітня 2017 р.

8 квітня співробітники групи компаній «Фактор» взяли участь у традиційній корпоративній еко-акції «Зелений десант». У рамках заходу проводилося прибирання службових приміщень, благоустрій прилеглих до підприємств територій. Крім того, «Фактор» підтримав проведення екофестиваля GREENFEST, який відбувся у парку Перемоги.

У заходах в рамках GREENFEST взяли участь понад 120 осіб від керівників підприємств Групи компаній до дітей співробітників, оскільки одне із завдань «Зеленого десанту» прищепити підростаючому поколінню відповідальне ставлення до навколишнього середовища і любов до природи.

Фронт робіт був визначений заздалегідь: прибирання торішнього листя і трави, збір сміття та посадка дерев.

Президент ГК «Фактор», Почесний консул Франції в Харківській, Сумській і Полтавській областях Сергій Політучий звернувся до учасників «Зеленого десанту» зі словами подяки за активну соціальну позицію, побажавши гарного настрою і задоволення від праці, завдяки якому Харків стане ще чистіше і зелений.
За кілька годин наші колеги зібрали кілька десятків мішків сміття і висадили понад 100 одиниць чорного горіха, липи та берези. Після ударної праці всіх чекала традиційна польова каша і дружнє спілкування.

Читайте також: