«Книжкове рандеву» із французьким шармом.

07 березня 2017 р.

Низку книжкових подій Харкова цього року розпочав ярмарок «Книжкове рандеву».

Напередодні жіночого свята Група компаній «Фактор» спільно з торговельно-розважальним центром «Французский Бульвар» організували перший ярмарок книжкових подарунків.

Протягом двох днів — 4 та 5 березня — десятки харків’янок стали власницями різноманітних книжкових видань від видавництва Vivat. На ярмарку була представлена література, присвячена кулінарії та домашньому затишку, красі та здоров’ю, астрології та езотериці, а також художня література, книги для дітей та подарункові видання.

За словами організаторів, попит на певні книжки продемонстрував романтичнний та весняний настрій ярмарку та його відвідувачів.

У топ покупок протягом двох днів увійшли: романтична історія з французьким шармом, що переведена на десятки мов світу, Жіля Легардіньє «Остерігайтеся котів», найсвіжіша новинка видавництва «Віват» — роман відомого автора детективів Мішеля Бюссі «Літак без неї», що став світовим бестселером, а також диво-трилогія Лі Бардуґо «Шістка воронів» — бестселер за відгуками критиків The New York Times та USA Today.

Окрім придбання книжкових подарунків, кожен бажаючий на «Книжковому рандеву» мав нагоду «примірити» розкішну сукню у спеціальній фотозоні, поспілкуватися із загадковою Жінкою-кішкою та набратися позитивних емоцій, які вкрай необхідні на початку весни.

За відгуками та реакцією гостей «Книжкового рандеву», ярмарок матиме продовження наступного року.