• Актуальні новинки видавництва «Віват» із психології та педагогіки

Актуальні новинки видавництва «Віват» із психології та педагогіки

27 серпня 2015 р.

Книги серии  Актуальная книга1У 2015 році видавництво «Віват» запустило нову серію книжок під назвою «Актуальна тема». До серії ввійдуть видання із психології, педагогіки та соціології, що містять відповіді на злободенні питання стосунків у сучасному суспільстві.

Дві нові книжки в серії «Актуальна тема» під назвами «Куди подівся мій тато. Виховуємо щасливих дітей в сім’ї без батька» і «Сто батьківських «чому?» представить педагог Наталія Чуб. Це талановитий методист однієї з кращих приватних шкіл Харкова, практикуючий психолог, автор численних книжок для дітей та батьків, щаслива мама трьох дітей. Сумарний тираж виданих «Віватом» книжок Наталії Чуб склав більше 100 тисяч примірників, а дитяча розвиваюча книжка «Долоньки» під авторством психолога у 2014 році ввійшла до переліку кращих видань (Honour List 2014, № 134), що складається Міжнародною радою з дитячої книги IBBY (International board on books for the young peoples).

Книга Н. Чуб «Куди подівся мій тато. Виховуємо щасливих дітей в сім’ї без батька» адресована не тільки тим мамам, які виховують дитину самостійно, а й батькам, бабусям і дідусям, які виховують дітей у повних сім’ях. За словами автора, сьогодні безліч сімей стикається із ситуацією, коли тато є, але він тільки ілюзія: тато не бере участі у вихованні дітей, зайнятий, відсторонений від процесу з різних причин. Автор докладно розглядає всі аспекти виховання дитини в таких сім’ях і дає практичні рекомендації, що потрібно робити, щоб малюк виріс впевненим у собі та щасливим.

Друга книжкова новинка Н. Чуб «Сто батьківських «чому?» — універсальний посібник для молодих батьків. Ця книжка допоможе батькам правильно відреагувати на запитання дітей, задуматися, зупинитися, аби не робити вчинків, що зашкодять дитині. Усі питання систематизовані за віком дітей.

У новій серії «Актуальна тема» вже вийшла друком книжка Наталії Качанової-Роудз «Як вдало вийти заміж за допомогою Інтернету. 5 простих кроків». Автор книжки, харків’янка, успішна бізнесвумен, працювала більше п’ятнадцяти років тренером-консультантом. Вона особисто пройшла через всі етапи Інтернет-знайомств і вже не перший рік є щасливою дружиною іноземця. На сторінках своєї книжки вона дає практичні поради дівчатам і жінкам щодо знайомства в просторі світової павутини. Книжка буде цікава всім вільним жінкам, які мріють про міцну сім’ю.

«Незважаючи на величезну кількість інформації в книжках й Інтернеті, загальносоціальні проблеми, проблеми стосунків людей особливо актуальні. Ми відповідальні видавці, тому розробили у «Віваті» і запустили серію актуальних книжок авторів-практиків, фахівців своєї справи. Практичну користь від нових видань читачі зможуть оцінити вже невдовзі, перевіривши на собі поради, що містяться в них», — каже генеральний директор видавництва Юлія Орлова.

Презентація книжок нової серії «Актуальна тема» відбудеться в рамках Львівського форуму видавців у вересні поточного року. Там же буде проведена й автограф-сесія Наталії Чуб.

Стенди видавництва «Віват» на Львівському форумі видавців: № 340 і № 329.

Видавництво «Віват», що входить до групи компаній «Фактор», створене в 2013 році шляхом злиття двох великих видавництв Харкова — «Аргумент Принт» і «Pelican» — і сьогодні входить до п’ятірки найбільших видавництв України. Має в асортименті близько 5 тис. найменувань книжок, щорічно випускає близько 500 нових книжок, просуваючи друковану продукцію під трьома торговими марками: «Pelican» (книжки для дітей), «Аргумент» (прикладна література), «Віват» (подарункові видання). Сумарний реалізований тираж на рік – більше 1,5 млн. примірників. Має більше 1 тис. торгових партнерів у всіх регіонах України та країнах ближнього зарубіжжя, співпрацює з провідними видавництвами Великобританії, Франції, Угорщини, Італії, Іспанії, Польщі, Німеччини, США.