• Видавництво «Віват» готує до видання незвичайну «мамську» книгу

Видавництво «Віват» готує до видання незвичайну «мамську» книгу

26 серпня 2015 р.

oblozhka_Divo_pristroiЗовсім скоро видавництво «Віват» випустить першу «мамську» книжку «Диво-пристрої для щойно-мам».
Автор книжки Христина Слободян, львів’янка, менеджер IT-проектів за фахом, знає про материнство не з чуток — вона сама виховує дворічну дочку Ксенію. Свої щоденники-спостереження, написані в легкій гумористичній формі, автор і зібрала у книжці, описуючи їх як забавні «диво-пристрої». Христина вирішила трохи полегшити життя собі та іншим молодим матерям. Так, наприклад, автор хотіла б винайти зарядний пристрій для термінового поповнення ресурсів чи пульт для вимкнення зайвого шуму і докучливих порад оточуючих.
Нова книжка народилася просто з повітря, а точніше — з Інтернет-простору, де і мешкала до цього часу автор «мамського» блогу. Електронний проект Христини Слободян користується великим попитом серед користувачів, кількість яких сьогодні становить декілька тисяч. У своєму блозі Кристина описувала материнські будні й ділилася безцінним досвідом з іншими мамами, велика кількість яких стали першими критиками і рецензентами нової книжки.
«Христина Слободян дуже колоритно описує своє материнство, ділиться кумедними історіями, а також дає прості та ефективні поради, ховаючи їх за «диво-пристроями». За гумором та іронією криється ціла життєва філософія, яка полягає в простих речах — у любові до сім’ї, до себе і в позитивному ставленні до світу. «Диво-пристрої для щойно-мам» — це сучасна і своєчасна книжка, це книжка-рецепт, як насолоджуватися материнством », — говорить генеральний директор видавництва Юлія Орлова.
Ілюстратор книжки — теж молода мама, Олена Жук, роботи якої пройшли серйозний конкурсний відбір і сподобалися авторові тексту й читачам блогу.
Познайомитися з книжкою й автором можна вже зовсім скоро: презентація та автограф-сесія відбудуться у вересні в рамках Львівського форуму видавців на тематичному майданчику «Жінка у світі, що змінюється».
Стенди видавництва «Віват» на Львівському форумі видавців: № 340 і № 329.
Видавництво «Віват», що входить до групи компаній «Фактор», створене у 2013 році шляхом злиття двох великих видавництв Харкова — «Аргумент Принт» і «Pelican», і сьогодні входить до п’ятірки найбільших видавництв України. Має в асортименті близько 5 тис. найменувань книжок, щорічно випускає близько 500 нових книжок, просуваючи друковану продукцію під трьома торговими марками: «Pelican» (книжки для дітей), «Аргумент» (прикладна література), «Віват» (художня література та подарункові видання). Сумарний реалізований тираж на рік — більше 1,5 млн. примірників. Має більше 1 тис. торгових партнерів у всіх регіонах України та країнах ближнього зарубіжжя, співпрацює з провідними видавництвами Великобританії, Франції, Угорщини, Італії, Іспанії, Польщі, Німеччини, США.