• Доступна книжка прийшла до кожної оселі разом із Книжковим Миколайчиком

Доступна книжка прийшла до кожної оселі разом із Книжковим Миколайчиком

15 грудня 2015 р.

12 грудня 2015 року, напередодні Дня святого Миколая, в ХНАТОБі відбувся традиційний книжковий ярмарок «Книжковий Миколайчик», організований видавництвом «Віват» (Група компаній «Фактор»).
Унікальний книжковий ярмарок відвідали тисячі харків’ян. Тут вони мали можливість придбати дитячу літературу за спеціальною ціною — усього 10 грн. Також під час ярмарку проводилися розіграші книжок, цікаві конкурси та безкоштовні творчі майстер-класи для маленьких гостей.Миколайчик
У фойє театру гостей розважав улюбленець українських дітей, герой мультфільмів і книжок Петрик П’яточкін. Саме він і став центральним персонажем веселого дитячого свята, що проходило одночасно з передноворічним книжковим розпродажем. Петрик П’яточкін проводив ігри та конкурси, святкову лотерею, а також навчав малюків створювати мультфільми й новорічні сувеніри.
Спільними зусиллями вдалося зібрати бібліотеку дитячої літератури, що буде передана в навчальний заклад для дітей із ДЦП та іншими захворюваннями нервової системи. Харків’яни активно приносили свої книжки, натомість вони отримували можливість придбати книжкові новинки видавництва «Віват» з відчутною знижкою.
«Хочу зазначити, що серед гостей свята було багато тих, хто приходив на наш торішній ярмарок і цього року завітав сюди вже зі своїми друзями. Багато було зовсім маленьких дітлахів і молодих батьків із немовлятами. Вони вибирали і купували книжки на майбутнє, вже сьогодні піклуючись про розвиток своїх крихіток. Гості свята, які купували книги на розпродажі, дякували нам за рідку зараз можливість купити книжки за невеликою ціною. Я хочу висловити вдячність усім, хто прийшов на «Книжкового Миколайчика» і розділив із нами свято», — говорить генеральний директор видавництва «Віват» Юлія Орлова.