• Генеральна директорка видавництва Vivat взяла участь у 63 сесії ООН — CSW63.

Генеральна директорка видавництва Vivat взяла участь у 63 сесії ООН — CSW63.

11 березня 2019 р.

 

Сьогодні офіційно розпочала свою роботу 63 сесія ООН — CSW63.

В ній бере участь делегація жінок від України, до якої увійшла генеральна директорка видавництва Vivat Юлія Орлова. Така делегація їде вдруге за всю історію незалежності України. Всього на сесію зареєстровано 9000 осіб з усього світу.

Неймовірно пишаємося нашою колежанкою!

Найбільший захід Організації Об’єднаних Націй, присвячене гендерній рівності, проходить в її штаб-квартирі в Нью-Йорку з 11 по 22 березня 2019 року. Тема цього року «Системи соціального захисту, доступ до державних послуг і стійка інфраструктура для забезпечення гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок і дівчаток». Коміссія зі становища жінок є одним з найбільших щорічних заходів, на яке збираються світові лідери, некомерційні організації, представники приватного сектора, партнери та активісти ООН з усього світу. Комісія приділяє особливу увагу статусу прав жінок і дівчаток і розширенню їх можливостей по всьому світу.

«У війни не жіноче обличчя», але я хочу звернути увагу на необхідність глобального системного залучення жінок на державному рівні для участі у вирішенні конфліктів. Я хочу, щоб зрілий вік для наших українських жінок дійсно був «віком щастя», хочу їх бачити гендерно рівними, здоровими і впевненими у собі та в своєму майбутньому. А для цього потрібен діалог та професійний нетворкінг. Я хочу слухати та бути почутою, спілкуватися, накопичувати досвід та ділитися їм» — так аргументувала свою участь у 63 сесії ООН Юлія Орлова.

Переглянути заяву делегації «Україна: соціально-економічний процес, що забезпечує справедливий гендерний баланс» можна за посиланням:

https://iphone.facebook.com/story.php?story_fbid=492443691253724&id=306769026487859