• “Мочи манту”: книга Уляни Супрун вийшла друком у типографії “Фактор-Друк”

“Мочи манту”: книга Уляни Супрун вийшла друком у типографії “Фактор-Друк”

04 січня 2021 р.

Двері друкарні «Фактор-Друк» завжди гостинно розкриваються для гостей: ділових партнерів, журналістів, бізнесменів, суспільних діячів, студентів та усіх, кого цікавить магія друкувального процесу та хто хоче на власні очі подивитись, як працює сучасне виробництво в сучасних реаліях.

Нещодавно до типографії завітала Уляна Супрун, голова громадської організації ArcUA. Уляна Супрун обіймала посаду в.о. міністра охорони здоров’я України з липня 2016 по серпень 2019 року та свого часу започаткувала трансформацію системи охорони здоров’я.

Наразі прихильники політики пані Уляни активно продовжують нести в маси сучасні підходи в медицині, роз’яснюючи українцям очевидні факти про наболіле в області медицини і здоров’я. Наша друкарня «Фактор-Друк» випустила книгу Уляни Супрун «Мочи манту».

«У книзі порушуються питання існуючих міфів, таких як: не можна мочити манту і сидіти на холодному, не можна їсти морозиво, коли болить горло, заходити в лікарню без бахіл; про доцільність оксолінової мазі, гомеопатії і БАДів.

Організація Уляни прагне створити в Україні самостійний професійний та проукраїнський аналітично-просвітницький центр. Нова організація шляхом пошуку, об’єднання та посилення експертних і ціннісно близьких середовищ, шукає вирішення існуючих проблем в сфері охорони здоров’я, освіти, культури, супроводжуючи це якісною просвітницькою та комунікаційною роботою», – каже Генеральна директорка «Фактор-Друк» Тетяна Гринюк.

Читайте також: