Групі компаній “Фактор” – 30 років!

18 лютого 2021 р.

18 лютого 2021 року Групі компаній «Фактор» виповнюється 30 років!
Одне з найстаріших з часу утворення незалежної України об’єднань підприємств сьогодні є потужним гравцем ринку друку газетно-журнальної і книжкової продукції, лідером інтернет-рішень і періодичних видань для бізнесу, а також одним з найбільших в Україні книжкових видавців.

Сьогодні до складу ГК «Фактор» входять кілька підприємств, серед яких:
«Фактор-Друк» – найбільший в Україні книжково-журнальний комплекс повного циклу. Сьогодні кожна третя книга, кожна десята газета в Україні друкується на «Фактор-Друк». Більше 15% продукції підприємства – книги для європейських замовників.
Видавництво «Віват» – входить до ТОР-3 в країні за кількістю виданих найменувань, щорічно випускає більше 500 найменувань тиражем понад 2 мільйони; співпрацює з видавництвами з 21 країн світу.
Медіакомпанія «Фактор Медіа», творець і оператор найбільших професійних інтернет майданчиків для бухгалтера в Україні з відвідуваністю понад 3 мільйонів в місяць. У 2017 році підприємство отримало статус-нагороду «Підприємство року 2016».

Також в складі ГК «Фактор» аудиторська фірма «Фактор-Аудит» – першопроходець вітчизняного ринку аудиторських послуг, та мережа магазинів розвиваючих ігор та іграшок ROZUM.
ГК «Фактор» є членом Європейської Бізнес Асоціації.
В рамках стратегії корпоративної соціальної відповідальності «Фактор» велику увагу приділяє популяризації читання (особливо – на українській мові), розвитку культури. Тільки за 2020 рік у дар соціальним установам, благодійним організаціям, бібліотекам було передано декілька тисяч кніг. «Фактор» є організатором книжкового фестивалю KharkivBookFest і благодійного ярмарку «Книжковий Миколайчик», місія яких – зробити книги доступними, прищепити любов до читання. З 2018 року ДК «Фактор» виступає генеральним партнером міжнародного музичного фестивалю KharkivMusicFest, щорічно збирає на харківській сцені музикантів зі світовим ім’ям з більш ніж 20 країн, позначаючи Харків на культурній карті Європи.

Ми вдячні нашим партнерам за довіру, тривалу і плідну співпрацю; з багатьма з вас нас пов’язують не лише ділові, а й дружні відносини.
Ми вдячні нашим клієнтам: завдяки вам ми не стоїмо на місці, постійно прагнучи робити вашу роботу все більш ефективною і комфортною, а ваше життя більш цікавим.
Але компанія – це перш за все люди, яких об’єднує одна спільна справа. І наші найщиріші вітання, подяка і вдячність – всім, хто стояв біля витоків, і хто продовжує щодня вкладати свої знання, вміння і душу в процвітання справи, розпочатого 30 років тому.