ГК “Фактор” – генеральний спонсор KharkivMusicFest

17 березня 2021 р.

Група компаній «Фактор» выступить генеральним спонсором Міжнародного фестивалю класичної музики KharkivMusicFest.
Фестиваль не лише знайомить широку аудиторію зі зразками високого мистецтва, але й об’єднує кращих музикантів України і світу на одній сцені та позначає наше місто на культурній мапі.

З 7 по 24 квітня KharkivMusicFest вчетверте подарує харків’янам та гостям міста надзвичайне свято музики. Концерти за участі маестро зі світовим ім‘ям, масштабні музичні проєкти, безпрецедентні заходи в рамках фестивалю формують його неповторне «обличчя» та перетворюють на рушійну силу процесу розвитку культури в регіоні та країні.
Основна концертна програма цьогоріч включає в себе шість різножанрових концертів за участі видатних музикантів та колективів із України, Франції, Великої Британії, Словаччини, Німеччини, Азербайджану, Естонії, Білорусі, Латвії, Італії, Греції, Бельгії, Чехії та Грузії.

KharkivMusicFest — це не лише концерти із зірками класичної музики світового рівня, але й масштабна програма позаконцертних проектів і заходів. Розфарбовані піаніно в різних куточках міста у вільному доступі для всіх бажаючих, музичний лекторій для справжніх меломанів, концерти переможців Конкурсу молодих композиторів імені Лятошинського і Дитячого симфонічного оркестру KharkivMusicFest, інтерактивні концерти для дітей і сімейний вікенд з дитячими майстер-класами — кожен знайде для себе щось цікаве протягом кількох весняних тижнів KharkivMusicFest.

Ознайомитись з програмою фестивалю та придбати квитки на заходи можна на сайті https://kharkivmusicfest.com/