«Подолання-2017»: переможцям вручили нагороди

08 грудня 2017 р.

Президент групи компаній «Фактор» Сергій Політучий взяв участь в церемонії нагородження лауреатів премії «Подолання-2017», яка пройшла 6 грудня о «PremierPalace Hotel Kharkiv». Премія заснована в 2013 році міською громадською організацією інвалідів «Креавіта» за підтримки Харківського міського голови. Її вручають людям з інвалідністю за досягнення у професійній, творчій, спортивній або громадській діяльності.

На урочистому заході були присутні перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов, заступник міського голови з питань охорони здоров’я та захисту населення Світлана Горбунова-Рубан і віце-президент міської громадської організації «Креавіта» Олена Шингарьова.
Пам’ятні дипломи та грошові премії на розвиток діяльності вручили восьми переможцям; історію кожного з них розповіли гостям заходу.

Від Групи компаній «Фактор» усім учасникам були вручені пам’ятні подарунки — набори книг. Вручаючи премію переможниці в номінації «Талановиті діти», Сергій Політучий зазначив, що такі люди дають усім нам приклад своєю волею до життя і активною життєвою позицією, а також світлим, позитивним поглядом на світ, про що свідчили фотографії, представлені на фото-виставці в місці проведення урочистої події.