• Президент ГК «Фактор» взяв участь у Східно-європейському бізнес-форумі

Президент ГК «Фактор» взяв участь у Східно-європейському бізнес-форумі

21 червня 2018 р.

Сьогодні розпочав свою роботу Східно-європейський бізнес-форум «Україна 2018: виклики та можливості». Цей масштабний захід проходить у конференц-секторі стадіону «Металіст». В якості спікерів на форумі виступлять відомі українські та зарубіжні економісти, підприємці, експерти та громадські діячі. Організатори форуму роблять все можливе, щоб ця подія, в першу чергу, сприяло практичних результатів, налагодження бізнес-зв’язків і активних комунікацій.
Вперше за п’ять років роботи форуму в ньому представлений сегмент, присвячений ринку нерухомості.
Засновник і президент Групи компаній «Фактор» Сергій Політучий бере участь в роботі секції «Колізії, парадокси і можливості українського Ріел істейт», а також виступає спікером панельної дискусії «Успішний бізнес в Україні. Особливості перехідного періоду. Кейси від українських self made man».

У своєму зверненні до учасників форуму Сергій Політучий підкреслив, що євроінтеграційний курс, який взяла Україна, не має альтернатив, і вітчизняні товари і послуги успішно конкурують з європейськими. У той же час, українському бізнесу поки не вистачає характерної для західного бізнесу соціальної відповідальності, зокрема, розвиненого руху меценатства. Як приклад позитивного результату підтримки бізнесом культурних проектів президент ГК «Фактор» привів музичні фестивалі («Леополіс Джаз Фест у Львові, «Одеса Классікс» в Одесі»), щорічно привертають тисячі туристів і стали музичною візитівкою міст, в яких вони проходять. У Харкові таким культурним явищем може стати музичний фестиваль KharkivMusicFest, підтримати який закликав Сергій Політучий. Він звернув увагу представників великого українського бізнесу на те, що сьогодні ми знаємо не так про бізнесі відомих меценатів минулого, скільки про те, що вони зробили для культури, науки, соціальної сфери.
«Залиште свій слід в історії не тільки вашим бізнесом, а й тими нетлінними цінностями, які насправді відрізняють культурну націю від розвивається» – такими словами завершив свою промову президент ГК «Фактор».