• Видавництво «Віват» візьме участь у львівському «Форумі видавців»

Видавництво «Віват» візьме участь у львівському «Форумі видавців»

04 вересня 2017 р.

З 13  по 17 вересня у Львові пройде 24-й «Форум видавців». Видавництво «Віват» готується взяти участь в цьому важливому для всіх українських видавців, друкарів і читачів заході.

Цього разу «Віват» презентує на Форумі понад 30 книжкових новинок, випущених спеціально до цієї події. Серед них – сучасна українська література, сучасна зарубіжна література, книги для підлітків і дітей, а також популярна світова література non-fiction. «Тіні наших побачень» Івана Байдака, «Мене звати Мар’ям» Надійки Гербіш, «Дикий робот» Пітера Брауна, «Ріки та дороги» Марка Лівіна, «Темніє рано» Фоззі, «Син терориста» Зака ​​Ебрагіма, «Клуб невіправніх оптимістів» Жана-Мішеля Генассіа – ці та інші книги читачі вперше побачать на Форумі. Повний перелік своїх книжкових новинок видавництво представило на своєму сайті http://vivat-publishing.com/blog-ua/novinki-vidavnitstva-vivat-do-forumu-vidavtsiv

Крім того, видавництво представить близько 50 книг, які зовсім недавно з’явилися на українському ринку, і відразу ж завоювали велику популярність у читачів. Це світові бестселери американських, британських, французьких письменників, а також нові і добре відомі імена в українській літературі.
На Форумі  «Віват» буде представлений двома стендами, а також торговими майданчиками. Під час роботи Форуму на всі книги видавництва читачам буде надаватися знижка 10%.