• Відбулося урочисте відкриття книжкового фестивалю Kharkiv BookFest-2017

Відбулося урочисте відкриття книжкового фестивалю Kharkiv BookFest-2017

15 травня 2017 р.

14 травня відбулося урочисте відкриття книжкового фестивалю Kharkiv BookFest. Ознаменувалася ця подія відкриттям першої фірмової книгарні «VIVAT». На церемонії відкриття були присутні харківські поети, письменники, видавці, поліграфісти, представники бібліотек, і, звичайно, читачі.

У своєму зверненні до присутніх, засновник і президент Групи компаній «Фактор» Сергій Політучий підкреслив, що у сьогоднішніх реаліях книжкові магазини відкривають «тільки божевільні, або ентузіасти», але те широке коло харків’ян, яке збирає щорічно книжковий фестиваль, надає упевненісті у те, що ці зусилля не марні, і Харків — столиця не тільки видавничої і поліграфічного справи, але і дійсно читаюче місто. Генеральна директорка видавництва «Віват»Юлія Орлова поділился, у свою чергу, найближчими планами розвитку «Книгарні «VIVAT».

З нагоди відкриття фестивалю, тут же була представлена  міні-експозиція фоторобіт, надісланих на конкурс «У подорож — із книгою», який ГК «Фактор» проводить спільно з харківською фотошколою ІЦФ. Ліричної нотки заходові читанням своїх віршів додали представниці харківського поетичного союзу NETWORчі.
Ця по-справжньому святкова подія стала черговим підтвердженням того, що Kharkiv BookFest об’єднує усіх, хто пише, видає і читає хороші книги.