Типографії «Фактор-Друк» виповнилося 25 років!

21 травня 2021 р.

Найбільшому в Україні поліграфічному підприємству повного циклу «Фактор-Друк» виповнилося 25 років!
Чверть сторіччя на поліграфічному ринку України — вже привід для святкування, тим більше, що ім’я «Фактор-Друку» сьогодні відомо далеко за межами нашої держави. Близько 20% продукції друкарні становлять зарубіжні замовлення: серед її клієнтів — близько 200 видавництв з 14 країн СНД і Європи.
На сьогодні «Фактор-Друк» є найбільшою друкарнею країни за обсягами виробництва, здатної випускати близько 50 мільйонів книг у твердій та м’якій обкладинці, 100 мільйонів журналів і 300 мільйонів газет в рік; типографія займає близько 30% ринку. Потужності підприємства дозволяють друкувати повнокольоровий газету від електронного файлу до 100-тисячного тиражу всього за три години.

Крім того, друкарня є володарем кількох міжнародних сертифікатів. Наприклад, сьогодні в Україні є лише два підприємства, які мають право друкувати продукцію бренду Disney, одне з них — «Фактор-Друк». Також варто згадати міжнародну сертифікацію за системою Forest Stewardship Council (Лісової Опікунської Ради). Друкарня щорічно модернізує обладнання, це дає можливість зберігати високу планку якості. А у 2018 році на підприємстві впроваджено систему lean production (заощадливого виробництва), яка має на меті мінімізувати усі види втрат та залучає у процеси оптимізації кожного співробітника. Сьогодні у планах підприємства — збільшити частку експорту до 50% до 2023 року.

Щиро вітаємо дружню команду «Фактор-Друку» з ювілеєм підприємства та бажаємо успішного втілення усіх амбітних планів та задумів!