Видавництву Vivat – 5 років!

17 вересня 2018 р.

14 вересня видавництво Видавництво Vivat, яке входить до Групи компаній «Фактор», відсвяткувало своє 5-річчя. До свого першого ювілею видавництво підійшло із вагомим «багажем».

Сьогодні Vivat – одне з найпремійованіших видавництв в Україні. Протягом останніх років, згідно зі статистикою Книжкової палати, посідає місце у трійці найбільших видавництв країни за кількістю виданих найменувань і накладів. На сьогодні Vivat співпрацює з понад 20 країнами світу, серед яких Сполучені Штати Америки, Німеччина, Франція, Велика Британія, Польща, Латвія, Естонія, країни Азії та інші.

Видавництво є співорганізатором (спільно з ГК Фактор) книжкового ярмарку Kharkiv Book Fest, «Різдвяного книжкового ярмарку» та благодійного фестивалю «Книжковий Миколайчик», а також одним з ініціаторів «Книжкової Ради» в Харкові.

У 2017 році видавництво відкрило у Харкові фірмову книгарню Vivat.

Vivat — активний учасник українських та міжнародних книжкових ярмарків та фестивалів: Книжкового Арсеналу, Львівського форуму видавців, Одеської Зеленої хвилі, Міжнародного Вільнюського книжкового ярмарку, Франкфуртського книжкового ярмарку та інших.