• Відкриття ROZUMу: все для цікавого навчання та продуктивного розвитку

Відкриття ROZUMу: все для цікавого навчання та продуктивного розвитку

27 липня 2018 р.

24 липня відбулося офіційне відкриття магазину канцелярських і розвиваючих товарів ROZUM. Символічну стрічку на церемонії відкриття перерізали президент ГК «Фактор» Сергій Політучий та віце-президент Ольга Мельник.

Магазинів з канцтоварами у фірмовій торговій мережі «Фактор» більше десяти, чим саме цей відрізняється від інших? За словами керівника проекту Владислава Бондаренка, в ROZUMі реалізована концепція навчання через гру, доповнена необхідними для навчального процесу товарами.

Незважаючи на любов підростаючого покоління до всіляких гаджетів, канцелярське приладдя – товар, як і раніше необхідний дітям як для творчого розвитку, так і для навчання. Крім суто утилітарної функції, красиві і функціональні канцтовари повинні додавати емоційне забарвлення навчальному процесу, мотивувати дитину до навчання. А представлені в магазині розвиваючі ігри допоможуть дітям в захоплюючій формі освоїти необхідні в школі навички.

«Гра, на відміну від навчання, сприймається дітьми більш позитивно, а значить, навчання в процесі гри більш продуктивно. Наші ігри допоможуть розвивати пам’ять, швидкість реакції, логічне мислення, навички швидкісного читання, усного рахування, зрозуміти математичні принципи » — так коментує цю особливість магазину Влад Бондаренко.

Ще одна відмінна риса магазину ROZUM — тьютори замість звичних продавців. Тьютор не тільки допоможе ознайомитися з асортиментом магазину, але і проконсультує з питань розвитку дитини в тому чи іншому віці. Так як ROZUM — магазин для нового покоління українців, то спілкування з покупцями буде вестися виключно українською мовою.
Новий магазин ROZUM відкрився за адресою: вул. Сумська, 45